Midwinterhoorn wedstrijd

MIDWINTERHOORN WEDSTRIJD 2022

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de 11e editie van de strijd om de Midwinterhoorn, met de Molenruiters uit Rekken, de Berkelruiters uit Eibergen, de Isidorusruiters en ruitersportcentrum Capriole, op het ruitersportcentrum Capriole.

Deze wedstrijd zal gehouden worden op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2022

Alle leden en pensionklanten kunnen meedoen (met of zonder startkaart) Er kan gestart worden: in de klasse BB springen (en lager) t/m ZZ springen, bixie dressuur en BB t/m ZZL dressuur.

Bij de dressuur kunnen 2 proeven gereden worden.
Bij de klasse BB springen kan elke deelnemer zelf de gewenste hoogte aangeven. Bij de pony’s klasse BB mag de pony eventueel begeleid worden door een volwassene.

Het inschrijfgeld is voor de pony’s €6,- en voor de paarden €8,-. Het inschrijfgeld is inclusief een consumptie en hapje tijdens de prijsuitreiking dressuur/springen 
op zondagmiddag vanaf ca 16.00 uur.

Zaterdag beginnen we vanaf ca. 10.00 met dressuur pony’s en vanaf ca. 13.30 dressuur paarden
Zondag beginnen we vanaf ca. 10.00 met springen paarden, aansluitend springen pony’s . Bij normaal weer kan voor de dressuur in de nieuwe buitenbak worden losgereden.

In alle klassen zijn leuke prijzen te verdienen, daarnaast strijden we gezamenlijk om de Midwinterhoorn (vorige editie gewonnen door de Isidorusruiters). Bij het springen wordt een equipe wedstrijd gehouden, waarbij elke vereniging een of meerdere teams samenstelt van 3 pony- of 3 paardencombinaties. De hoogte is de gemiddelde hoogte van de klasse van de deelnemers in hun eigen parcours. Het equipe-springen vindt plaats na het springen bij de pony’s en na het springen bij de paarden.