Midwinterhoorn wedstrijd

In samenwerking met de Molenruiters, de Isidorusruiters en de leden van RSC Capriole wordt op zaterdag 24 en zondag 25 februari 2018 de Midwinterhoornwedstrijd georganiseerd bij Capriole in Haaksbergen. 

Alle leden en pensionklanten kunnen meedoen. Er kan gestart worden:in de klasse BB springen t/m ZZ springen, Bixie dressuur en BB t/m ZZL dressuur.
Het inschrijfgeld is voor de pony’s €6,- en voor de paarden €8,-.
Het inschrijfgeld is inclusief een consumptie en hapje tijdens de prijsuitreiking dressuur/springen en midwinterhoorn zondagmiddag vanaf ca 16.00 uur.

De wedstrijd zal ook dit jaar ook voor winstpunten tellen! Mocht je niet willen dat je resultaat geregistreerd wordt (bv omdat je uitkomt in een klasse wat je eigenlijk nog niet mag) vermeld dit dan bij je opgaaf door er impuls bij te zetten. Dan wordt je resultaat niet meegestuurd naar de knhs. Het is natuurlijk je eigen verantwoording om dit te vermelden!

Zaterdag beginnen we vanaf ca. 10.00 met dressuur pony’s en vanaf ca. 13.30 dressuur paarden
Zondag beginnen we vanaf ca. 10.00 met springen paarden, aansluitend springen pony’s . Bij normaal weer kan voor de dressuur in de nieuwe buitenbak worden losgereden.

In alle klassen zijn leuke prijzen te verdienen, daarnaast strijden we gezamenlijk om de Midwinterhoorn (vorige editie gewonnen door de Isidorusruiters).

Bij het springen wordt een equipe wedstrijd gehouden, waarbij elke vereniging een of meerdere teams samenstelt van 3 pony- of 3 paardencombinaties. De hoogte is de gemiddelde hoogte van de klasse van de deelnemers in hun eigen parcours. Het equipe-springen vindt plaats na het springen bij de pony’s en na het springen bij de paarden.

Voor de midwinterhoorn worden per vereniging plaatsingspunten behaald in de klasse BB springen en klasse B springen bij zowel de paarden als de pony's. De hoogst geklasseerde vereniging in de betreffende rubriek krijgt 1 plaatsingspunt, de laagst geklasseerde vereniging in de betreffende rubriek krijgt 4 plaatsingspunten.

Bij de dressuur geldt hetzelfde voor elke dressuurring (bixie klasse telt hierin niet mee). Zo behaald een vereniging minimaal 8 plaatsingspunten en maximaal 32 plaatsingspunten
(alleen de hoogst geklasseerde van een vereniging in een rubriek is hiervoor bepalend.)
Het equipespringen wordt hierin alleen meegeteld als er na alle rubrieken een gelijke stand is.de vereniging met de minste plaatsingspunten wint de Midwinterhoorn 2018.

Inschrijving kan tot17 februari 2018 bij: Ernie Vennevertloo ernie.vennevertloo@isidorusruiters.nl