Dressuurweekend Eibergen

Apart van het driedaagse springconcours organiseren wij jaarlijks, eind juni een driedaagse dressuurwedstrijd. Tijdens deze dagen 28, 29 en 30 juni 2019, die gehouden worden op en bij ons eigen oefenterrein met een fraaie kantine aan ’t Wievenveld te Eibergen, komen alle dressuurklassen voor zowel de paarden als de pony’s aan bod. Als extra biedt het dressuurweekend ruimte voor de 4 en 6 tallen pony’s en paarden op vrijdagavond.

Op vrijdagavond kunnen verenigingen deelnemen aan de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen. Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor pony’s. Op zondag de individuele dressuurproeven in de klasse BB t/m Z2 voor de paarden. Als extra rubriek wordt er op zaterdagmiddag bixie dressuur en springen aangeboden. Op zaterdag  is er voor de pony's een selectiewedstrijd Kring Achterhoek en op zondag is er voor de paarden een selectiewedstrijd Kring Achterhoek.

DAH Regio Oost organiseert op zaterdag 29 juni een koudbloeden-dressuurwedstrijd in de klasse B t/m Z2. Inschrijven kan via www.dahoost.nl

De wedstrijdringen bevinden zich op een grasbodem. De losrij ring is op zand. Iedereen is welkom op het oefenterrein van De Berkelruiters aan ’t Wievenveld 4 in Eibergen en de toegang is gratis.

Voor vragen rondom deze wedstrijd kunt u zich melden bij het wedstrijd secretariaat info@berkelruiters.nl