Dressuurweekend Eibergen

Wij organiseren jaarlijks, eind juni een driedaagse dressuurwedstrijd. Tijdens deze 3 dagen  die gehouden worden op en bij ons eigen oefenterrein met een fraaie kantine aan ’t Wievenveld te Eibergen, komen alle dressuurklassen voor zowel de paarden als de pony’s aan bod. Als extra biedt het dressuurweekend ruimte voor de 4 en 6 tallen pony’s en paarden op vrijdagavond.

Wedstrijddata vrijdag 25 juni t/m zondag 27 juni 2021


Op vrijdagavond kunnen verenigingen deelnemen aan de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen. Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor pony’s. Op zondag de individuele dressuurproeven in de klasse BB t/m ZZ Licht voor de paarden. Als extra rubriek wordt er op zaterdagmiddag bixie dressuur en springen aangeboden. Op zaterdag  is er voor de pony's een selectiewedstrijd Kring Achterhoek en op zondag is er voor de paarden een selectiewedstrijd Kring Achterhoek.

De wedstrijdringen bevinden zich op een grasbodem. De losrij ringen zijn op zand. Iedereen is welkom op het oefenterrein van De Berkelruiters aan ’t Wievenveld 4 in Eibergen en de toegang is gratis.

Voor vragen rondom deze wedstrijd kunt u zich melden bij het wedstrijd secretariaat info@berkelruiters.nl