Sabrina Klumper in campagne Achterhoek in beweging

Op zaterdag 8 augustus vond de filmdag plaats in Netterden. Sabrina heeft namens onze vereniging hieraan meegedaan. We zijn allemaal erg benieuwd naar het resultaat!

Met deze campagne zetten we de spilfunctie én de krachtige verbindende rol van verenigingen (uniek voor onze regio) in de spotlights. Dit doen we per gemeente, maar ook binnen de Achterhoek. We benadrukken de verbindende rol, de sociale cohesie en zeker het saamhorigheidsgevoel van een vereniging. We zetten in op loyaliteit van leden, het samen zijn en de verbondenheid die juist Achterhoekse verenigingen zo kenmerkt. De campagne wordt een stevig startpunt van het toekomstbeeld van verenigingen binnen de diverse gemeenten én in de Achterhoek.

Hieronder een verslag van Sabrina:
We hebben een stukje film gemaakt. Dat was in een grote koeienstal met de andere verenigingen van Berkelland. We stonden daar op plekken gdie we aangewezen kregen met de deuren dicht. Er werd rook geblazen en zodra de deuren open gingen, moesten we enthousiast naar buiten rennen. Later zijn we doorgegaan naar de fotoshoot. Iggypop vond dat in het begin erg spannend maar later werd ze wat ontspannener. De fotoshoot zelf was heel erg leuk. We hebben foto’s gemaakt met de hele groep maar ook apart. Later weer met de hele groep en zonder paard. Ik had de vlag van onze vereniging vast! Het waren allemaal super aardige mensen en ik vond het zelf ook erg leuk!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier het filmpje https://youtu.be/FH7MblNWrbs