Opgave winterlessen

Geef je op voor de winterlessen
Per 1 december zullen de verenigingslessen weer in de binnen manege worden gehouden. Dit jaar zullen zowel de pony als de paardenlessen op donderdagavond bij Chantal Leusink in Rekken worden gegeven. Instructie door Ira Beusink en Iris Tjoink.

Dit jaar is er geen samenwerking met de Molenruiters voor de ponylessen. De Molenruiters willen hun lessen buiten blijven geven. De ponyruiters vanuit de Berkelruiters hebben aangegeven graag de winterlessen in een binnen manege te volgen. Hier willen we als vereniging gehoor aan geven.

Aanmelding winterlessen
Wil jij tijdens het indoorseizoen mee rijden, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk je aanmelding. Op basis hiervan wordt de lesindeling gemaakt. Indoorlessen zijn van 1 december tot ca. midden maart 2023. Eigen bijdrage bedraagt € 60,- tot € 70,- per ruiter. Opgave via whatsapp aan Nicolet.

Huishoudelijke regels tijdens de lessen
Het bestuur wil jullie er graag op wijzen dat er tijdens de lessen een aantal regels worden gehanteerd, om zo zorg te dragen voor een veilige rijomgeving voor onze leden:
 
* Leden behoren tijdens de lessen de aanwijzgingen van de instructie op te volgen;
* Om deel te kunnen nemen aan de lessen moet je in staat zijn om zelfstandig en veilig in een groep te kunnen rijden, daarbij beheerst zowel de ruiters als het paard/pony  de drie basis gangen; stap, draf en galop;
* Tijdens het rijden worden de rijbaan regels in acht genomen
* Na of tijdens het rijden de mest opruimen/op laten ruimen