Nieuwe rijbanen 't Wievenveld

Wat is er de afgelopen tijd hard gewerkt! De grondwerkzaamheden zijn afgerond en er kan weer gereden worden op ons trainingsterrein. Er is maar liefst een rijbaan van 45 x 70 meter ontstaan, geschikt voor verschillende doeleinden.

Maar de we zijn nog (lang) niet klaar. Er staat een tijdelijke afrastering in de rijbaan om zo verschillende rijbanen te creeëren voor de verenigingslessen. Binnenkort zullen de vlokken in de bodem worden verwerkt en worden de lichtmasten verplaatst. Daarna wordt een deel van het terrein opnieuw ingezaaid, wordt er een longeerbak gemaakt en wordt de buitenste omheining op een paar plekken verbeterd. 

Huisregels gebruik rijbaan:
  • Mest altijd uit de rijbaan verwijderen, dit geldt voor iedereen. Je doet dit thuis immers ook
  • Het is niet toegestaan te longeren in de rijbaan. We gaan nog een kleine aparte longeercirckel creëren 
  • Rijbaan alleen toegankelijk voor leden met een rijdend lidmaatschap. Wil jij gebruik maken van ons trainingsterrein maar je bent geen lid? Vraag bij ons bestuur naar de mogelijkheden.


Vrijwilligers gevraagd tijdens werkzaamheden terrein 
We zijn opzoek naar vrijwilligers die willen helpen op het terrein op zaterdagen met de laatste werkzaamheden. Wat moet er nog gebeuren? Verwerken van de vlokken in de baan, verzetten van de lichtmasten en het opruimen en wer inrichten van het terrein. Kun je een dagdeel helpen? Heel graag! Stuur een berichtje aan Jonneke, zij laat je weten wanneer wij je kunnen gebruiken.