Lid worden

Lid worden van de landelijke rijvereniging en ponyclub De Berkelruiters? Je bent zowel als paard of ponyruiter, wedstrijdruiter, recreatieve ruiter of als donateur van harte welkom bij onze vereniging. Volg gratis 1 proefles bij ons om zo de leden en de club beter te leren kennen. Je bent al lid vanaf € 120,- per jaar.

De Berkelruiters hebben geen lespaarden of pony's. Om deel te kunnen nemen aan de lessen dien je zelf over een eigen (lease) paard of pony te beschikken en moet je in staat zijn om zelfstandig en veilig in een groep te kunnen rijden.

Wil jij graag betrokken zijn bij onze rijvereniging maar rijdt je geen paard? Dan is het mogelijk om als donateur aan onze vereniging verbonden te zijn. Je kunt hiermee deelnemen aan alle activiteiten en bijeenkomsten.

Lidmaatschappen 2024:

Rijdend lid met les*
Als rijdend lid kun je deelnemen aan de vereniging les (pony’s of paarden). Deze les wordt gegeven door een gecertificeerd instructeur. In het zomerseizoen (half maart t/m half november) volg je de verenigingslessen op het oefenterrein aan ’t Wievenveld. In het winterseizoen (half november t/m half maart) volg jij de verenigingslessen in de binnen manege in de buurt van Eibergen, mits jij je hebt opgegeven voor deze les. Tevens kun jij gebruik maken van de faciliteiten van het terrein, buiten de clublessen om.

Rijdend lid zonder les*
Als rijdend lid zonder les mag jij gebruik maken van de faciliteiten van het terrein, maar niet tijdens de clublessen.

Niet rijdend lid/donateur
Als niet rijdend lid ben je donateur van onze vereniging.

* Bij een lidmaatschap word je automatisch aangemeld bij de KNHS. Met het KNHS lidmaatschap kun je meedoen aan de activiteiten en lessen bij onze vereniging, krijg je het digitale magazine Paard&Sport gratis en profiteer je van alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, waaronder de verzekeringen en korting op producten en evenementen. Met een verenigingslidmaatschap kun je bovendien een startpas aanvragen om mee te doen aan officiële wedstrijden.

Voor meer informatie of een inschrijfformulier neem je contact op met ons secretariaat e-mail: secretariaat@berkelruiters.nl