Pony

De ponyleden van De Berkelruiters kennen verschillende leeftijden tussen de 5 en 18 jaar oud en verschillende niveaus. Zowel de recreatieve en/of de wedstrijdruiters zijn bij ons van harte welkom.

Instructie
De ponyruiters krijgen in het zomerseizoen op donderdagavond les van de instructrices Iris Tjoink en Ira Beusink. Onder het toeziend oog van deze instructrice worden de ponyruiters begeleid in de dressuur en het springen. De instuctie van de lessen tijdens de wintermaanden wordt in samenwerking met de Molenruiters verzorgt door Yvonne Weernink en Cindy Haentjes.

Lestijden en locatie
In de zomermaanden (april t/m november) worden de lessen gegeven op donderdagavond op ons eigen oefenterrein aan t Wievenveld. In de wintermaanden vinden de verenigingslessen plaats op woensdagavond in samenwerking met de ponyruiters van de Molenruiters uit Rekken in de binnenmanege met kantine van Capriole in Haaksbergen.

Nieuwsgierig?
Kom dan gerust eens een keer langs op donderdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur om een kijkje te nemen. Er zijn dan altijd mensen aanwezig die je meer kunnen vertellen over onze ponyclub.